You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Siden loader...

Gribskov Eurasier Kennel

Gribskov Eurasier er en lille kennel i eget hjem, alle vores hunde er derfor en stor del af vores familie og ikke kun avlshunde.


Cherie


Gribskov Eurasier Cherie

Har fået Gribskov Eurasier A og B kuld.

Cherie er født i maj 2013 og er fra Arresøens Eurasier. Hun er vores første eurasier og vi er faldet pladask for denne fantastiske race. Cherie har gået til lydighedstræning til hun var omkring 2 år, men er aldrig blevet udstillet da vi på det tidspunkt ikke havde interesse i udstilling, eller havde opdræt i tankerne. Cherie er en blid, kærlig og meget tolerant hund. Hun sætter sig foran både børn og voksne og vil gerne nusses, og er på ingen måde reserveret som nogle eurasier kan være. Vi er næsten dagligt i hundeskov og her har hun aldrig udvist nogen form for aggression, men trækker sig hvis der er en hund hun ikke er tryg ved. I det daglige er det Cherie der “vasker og ordner” de andre dyr i huset, både hunde og katte, og også andre hunde er velkomne i huset.

Cherie har fået 2 kuld, 10 hvalpe i alt. Alle er sunde og raske og Cherie var en fantastisk hundemor, men af uforklarlige årsager har Cherie ikke kunnet føde naturligt, så derfor skal hun ikke have flere hvalpe.

Sundhedsresultater

A
0
0
Fri
Fri og ingen ekstra øjenhår
Viser normale værdier

Chloe


Gribskov Eurasier Cherie

Har fået Gribskov Eurasier C kuld.

Chloe er født i juni 2017 og er fra Cherie´s 1. kuld. Hun er en rolig og selvsikker hund, som på ingen måde er reserveret overfor hverken mennesker eller dyr. Hun er utrolig kærlig og nysgerrig men hviler også meget i sig selv. Chloe har gået til almindelig lydighedstræning og er også udstillet nogle få gange, med fine resultater. Udstilling har ikke vores store interesse, men samværet med andre eurasier ejere og deres hunde kan vi godt lide, så hvem ved om Chloe skal i ringen igen.

I oktober 2019 fik Chloe sit 1. kuld hvalpe. 5 stk. blev det til,alle store sunde og stærke.

Sundhedsresultater

A
0
Fri
0
Fri
Ingen ekstra øjenhår
Viser normale værdier

Udstillingsresultater

Excellent med CK